Nieuws

Nieuws en actualiteiten

Ligthart Onderhoudsgroep is altijd in beweging. We blijven ons ontwikkelen en verdiepen, waardoor we de best mogelijke oplossingen bieden voor iedere klus. Op deze pagina lees je onder andere over onze projecten, scholing, veranderingen binnen ons team en certificering.

We doen nog veel meer, dus neem gerust contact op, of bekijk onze andere projecten.

06-05-2023

Laser cleaning

Vanuit Netalux Academy ➡️ Steve Verhelst hebben afgelopen zaterdag de eerste operators de training doorlopen voor het Laser cleanen🔫 . Met deze innovatie techniek kunnen wij weer een specialisme toevoegen aan ons bedrijfsconcept. Het laser cleanen is mede een mens – en milieuvriendelijke🌎 technologie en kan op vele toepassingen worden ingezet.
10-10-2022

Hoeksche Inspiratiedag

Hoeksche Inspiratiedag 🎥 Afgelopen zaterdag deden wij mee aan de Hoeksche inspiratiedagen. Een leuke dag waarin de bezoekers meer uitleg kregen over de verschillende werkzaamheden binnen ons bedrijf. Mocht je deze dag gemist hebben, en ben je toch benieuwd naar de werkzaamheden en vacatures bij de Ligthart Onderhoudsgroep ? Wij hebben elke dag openhuis, en vertellen je graag meer over ons bedrijfsconcept.
13-09-2022

Opendag 8 Oktober 2022

Ook wij doen mee met de Hoeksche inspiratiedagen op 8 oktober. Van 10:00 – 16:00 bent u welkom op onze bedrijflocatie aan de 📍Willem Beukelszstraat 9, te Oud Beijerland. Op deze openbedrijvendag geven wij u een uniek inkijkje achter de schermen bij de verschillende bedrijfsonderdelen van de Ligthart Onderhoudsgroep.

Volg ons op social media