Nieuws

Nieuws en actualiteiten

Ligthart Onderhoudsgroep is altijd in beweging. We blijven ons ontwikkelen en verdiepen, waardoor we de best mogelijke oplossingen bieden voor iedere klus. Op deze pagina lees je onder andere over onze projecten, scholing, veranderingen binnen ons team en certificering.

We doen nog veel meer, dus neem gerust contact op, of bekijk onze andere projecten.

10-10-2022

Hoeksche Inspiratiedag

Hoeksche Inspiratiedag 🎥 Afgelopen zaterdag deden wij mee aan de Hoeksche inspiratiedagen. Een leuke dag waarin de bezoekers meer uitleg kregen over de verschillende werkzaamheden binnen ons bedrijf. Mocht je deze dag gemist hebben, en ben je toch benieuwd naar de werkzaamheden en vacatures bij de Ligthart Onderhoudsgroep ? Wij hebben elke dag openhuis, en vertellen je graag meer over ons bedrijfsconcept.
13-09-2022

Opendag 8 Oktober 2022

Ook wij doen mee met de Hoeksche inspiratiedagen op 8 oktober. Van 10:00 – 16:00 bent u welkom op onze bedrijflocatie aan de 📍Willem Beukelszstraat 9, te Oud Beijerland. Op deze openbedrijvendag geven wij u een uniek inkijkje achter de schermen bij de verschillende bedrijfsonderdelen van de Ligthart Onderhoudsgroep.
30-06-2022

Weer een waardevolle collega met een vast contract in ons team !

Weer een waardevolle collega met een vast contract in ons team ! Vandaag ondertekende Maarten Ligthart en Rafael Lucia de vernieuwde samenwerking voor onbepaalde tijd. Rafael […]
03-06-2022

Personeels BBQ

Na een lange tijd van het elkaar niet gezamenlijk te kunnen ontmoeten, eindelijk weer een heerlijk BBQ met het team kunnen houden. De sfeer zat er goed in, en de catering was top !
16-08-2021

Ligthart Onderhoudsgroep investeert in de toekomst: Jasper aan de slag als leerling schilder

Op maandag 16 augustus hebben we Jasper als nieuwe leerling schilder mogen verwelkomen. Hiermee treedt hij in de voetsporen van zijn broer, die ook succesvol het […]
13-10-2020

Onderhoudswerk bedrijfspand van Van der Peijl techniek

In opdracht van B.M.G. Vastgoed B.V. zijn wij gestart met het onderhoudswerk aan het bedrijfspand in Oud-Beijerland waar Van der Peijl techniek is gevestigd. Naast het […]
12-05-2020

Weer VCA** gecertificeerd!

Uit handen van AJA Registars ontvingen wij als Ligthart Schilders B.V. het certificaat voor 3 jaar hernieuwde VCA** accreditatie.

Volg ons op social media