Industrie en civiel

Ben je op zoek naar een professionele partij voor het stralen en conserveren van stalen constructies en installaties? Of zoek je een partij voor betonherstel of een volledig nieuw vloersysteem? Dan helpen wij je graag verder met al het onderhoud en herstel voor industrie en civiel. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van industriële objecten en waterzuiveringsinstallaties, maar ook van bruggen, hekwerken en veel meer.

Met onze geavanceerde, mobiele apparatuur werken we op alle denkbare locaties, zoals op grote hoogten, langs de weg of midden op zee. Ook projecten ’s avonds of midden in de nacht zijn voor ons geen enkel probleem. Heb je een project waarover je wilt overleggen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk projecten industrie en civiel

Stralen

Een goede coating begint bij een goede basis. De juiste voorbehandeling van het oppervlak is van essentieel belang voor behoud en levensduur van de objecten. Door stralen verwijderen we roest, vuil en/of oude verflagen. Bij Ligthart Onderhoudsgroep zijn we gespecialiseerd in het toepassen van diverse straalmethodes, zoals gritstralen, staalstralen en vacuümstralen.

Je kunt bij ons terecht voor uiteenlopende projecten, waaronder stalen constructies, industriële installaties, leidingwerk, hekwerken en bruggen. Dankzij onze geavanceerde, mobiele apparatuur kunnen wij op elke locatie werken. Na het stralen voorzien we ieder stalen oppervlak van de juiste behandeling en afwerking, voor een maximale levensduur.

Conserveren

Bescherm je stalen constructies en installaties door middel van conserveren en verleng de levensduur van je objecten of gebouwen. Ligthart Onderhoudsgroep heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van de meest uiteenlopende coatings en bewerkingstechnieken, zoals natlakken, poedercoaten en brandwerende coatings. De juiste voorbehandeling van het oppervlak is bij conserveren van groot belang. Dit doen wij door middel van stralen. Zowel het stralen als conserveren verzorgen wij op locatie.

Touch up

Wanneer de coating van het staalmateriaal beschadigd raakt, vervalt de garantie. Dit gebeurt vaak tijdens transport of montage. Ligthart Groep is gespecialiseerd in het plaatselijk herstellen van conserveringswerk. Vakkundig, snel en op elke denkbare locatie. Van bouwplaats tot industriële site, 24 uur per dag. Op deze manier voorkom je vertraging van projecten en blijft de garantie op de conservering gewaarborgd.

Betonherstel

Ben je op zoek naar een partij voor betonherstel en -behoud, dan helpen onze experts je graag verder. Betonherstel en het instandhouden van betonconstructies is specialistisch werk, waarvoor veel technische kennis en materiaalkennis nodig is. De gevolgen van een verkeerde aanpak kunnen groot zijn, daarom gaan we zorgvuldig te werk.

Wanneer je onze hulp inschakelt, starten we met een goede analyse van het probleem. Dat vertalen we in een concreet plan van aanpak, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Afhankelijk van het probleem gebruiken we verschillende herstelmethodieken, zoals betonreparatie, betonconservering, voegafdichting en coating.

Vloersystemen

Een vloersysteem voor jouw pand of project moet voldoen aan zowel de specifieke gebruikerseisen, als aan eventuele (wettelijke) normen. Wat een goed geschikt vloersysteem is, verschilt daarom van locatie tot locatie. Bij Ligthart hebben we brede ervaring op het gebied van vloeren. Of het nu gaat om een industriëel pand, of een onderwijslocatie, wij kunnen je hierover adviseren en het project voor je realiseren.

Morgen wij jouw project realiseren, dan verzorgen we alles voor je: van isolatie tot vloerverwarming en dekvloer. Je krijgt als klant altijd een vast aanspreekpunt en alles verloopt via één adres. We werken met materialen van hoge kwaliteit en door onze werkwijze verlopen onze projecten soepel en vlot.

Onze andere expertises

Met Ligthart Groep heeft u nergens omkijken naar. Wij helpen u ook graag bij:

VASTGOEDONDERHOUD

Onderhoud VvE's, bedrijfsvastgoed en schilderwerk

BOUW

Renoveren, transformeren, verduurzamen en verbouwen

BEHEER & SERVICE

Beheer vastgoed, mutatieonderhoud en 24-uurs service

“Bij Ligthart Onderhoudsgroep zeggen we: ‘gaat niet, bestaat niet.’ Dus als anderen projecten onmogelijk noemen, worden wij gebeld. We komen dan met een plan waardoor het wél lukt, op een verantwoorde manier. Op onze project pagina vind je dan ook bijzondere projecten.”

Maarten Ligthart, Operationeel directeur