Vastgoed-onderhoud

Door goed totaalonderhoud van vastgoed voorkom je onverwachte problemen en onnodige kosten. Goed onderhouden objecten behouden over het algemeen hun waarde, of stijgen zelfs in waarde. Daarnaast zorgt het netjes onderhouden van een woning, kantoor of fabriekspand natuurlijk voor meer woongenot of gebruiksplezier.

Wij helpen je graag bij het duurzaam onderhouden van objecten, gebouwen en panden. Kwaliteit, veiligheid en een uitstekende service staan hierbij voorop. Op die manier zorgen we voor een ontspannen samenwerking en blijft je vastgoed in uitstekende conditie.

Bekijk projecten vastgoed-onderhoud

Onderhoud voor VvE’s & vastgoedbeheerders

Ben je op zoek naar een specialist voor het onderhoud aan een appartementencomplex of een ander pand in jouw beheer? Ook dan kun je terecht bij Ligthart Onderhoudsgroep. We kunnen goed aansluiten op de speciale behoeften die je hebt als Vereniging van Eigenaren (VvE) of vastgoedbeheerder. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met reinigingswerk, binnen- en buitenschilderwerk, houtrotsanering en meer. Indien gewenst leveren we zelfs behang en stucwerk, zodat we je totaal ontzorgen.

Schilderwerk

Goed schilderwerk gaat jaren mee en beschermt je objecten tegen houtrot, corrosie en ander verval. Dit vereist vakmanschap en begint met een goede basis en de juiste kwaliteitsmaterialen. Ligthart Onderhoudsgroep heeft ruime ervaring met alle soorten schilderwerken: we verzorgen dit voor bijvoorbeeld appartementencomplexen, bedrijfsvastgoed en woningen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor specialistisch schilderwerk en schilderwerk op bijzondere locaties. We zorgen voor een strakke, nette afwerking en een soepel verloop van het project.

Onze andere expertises

Naast vastgoedonderhoud helpen wij je ook graag met projecten die vallen onder één van onze andere expertises:

BOUW

Renoveren, transformeren, verduurzamen en verbouwen

INDUSTRIE & CIVIEL

Stralen, conserveren, touch up, betonherstel en vloersystemen

BEHEER & SERVICE

Beheer vastgoed, mutatieonderhoud en 24-uurs service

“Bij Ligthart Onderhoudsgroep zeggen we: ‘gaat niet, bestaat niet.’ Dus als anderen projecten onmogelijk noemen, worden wij gebeld. We komen dan met een plan waardoor het wél lukt, op een verantwoorde manier. Op onze project pagina vind je dan ook bijzondere projecten.”

Maarten Ligthart, Operationeel directeur