Beheer en service

Ben je op zoek naar een partij voor zowel het technisch beheer van je vastgoed, als voor incidenteel onderhoud en service? Ligthart Onderhoudsgroep biedt een totaaloplossing en ontzorgt je volledig. Daarnaast verzorgen we ook mutaties aan panden.

Doordat we alles voor je regelen rondom onderhoud, beheer en service, voorkom je gedoe over verantwoordelijkheden. Moet er iets gebeuren? Dan doen wij het. En is er een probleem? Dan lossen wij het op. Die helderheid geeft rust en bespaart tijd en dus geld.

Beheer vastgoed

We denken graag mee als het gaat om het beheer van jouw vastgoed. We adviseren over onderhoud, inclusief bijbehorende begrotingen. Vervolgens gaan we samen in overleg over het beleid, zodat je als eigenaar weloverwogen beslissingen kunt nemen. Zo voorkomen we problemen en onnodige kosten.

Na het bepalen van de plannen coördineren we het volledige onderhoud. Zowel het dagelijks onderhoud, als het planmatig (strategisch) onderhoud. We coördineren al deze werkzaamheden centraal vanuit ons klantcontactcentrum, waardoor we steeds snel, adequaat en planmatig kunnen handelen.

Mutatieonderhoud

Of het nu gaat om het verhuurklaar maken van een winkelpand, of het verhuur- of verkoopklaar maken van een woning: we denken met je mee en plannen de uitvoering zo strak mogelijk. Op die manier verkorten we de doorlooptijd. Door onze werkwijze minimaliseren we leegstandskosten, waardoor we het rendement van het pand verhogen.

Uiteraard werken we altijd veilig en zorgen we voor een hoge kwaliteit afwerking, zonder ‘losse eindjes’.

24-uurs service

Bij vastgoed kunnen er altijd calamiteiten zijn die direct aandacht verdienen. Denk aan een ingegooide ruit, een geklapte leiding, inbraakschade, of iets anders waarbij service gewenst is. Speciaal voor dit soort incidenten kan je terecht bij onze 24-uurs service. Via een noodnummer zijn we dag en nacht bereikbaar voor het oplossen van problemen die direct aandacht behoeven.

Onze andere expertises

Naast vastgoedonderhoud helpen wij je ook graag met projecten die vallen onder één van onze andere expertises:

BOUW

Renoveren, transformeren, verduurzamen en verbouwen

VASTGOEDONDERHOUD

Onderhoud VvE's, bedrijfsvastgoed en schilderwerk

INDUSTRIE & CIVIEL

Stralen en conserveren, betonherstel en vloersystemen

“Als klant merk je vooral dat alles soepel loopt. Dat komt doordat we zowel onderhoud, beheer, als service voor je regelen. Hierdoor is er nooit gedoe over verantwoordelijkheden, want wij regelen gewoon alles voor je vanuit één aanspreekpunt en onder één contract.”

Hilbert Ligthart, Algemeen directeur