Over ons

Ligthart Onderhoudsgroep is een ervaren, resultaatgericht familiebedrijf. We leveren graag goed werk en ontzorgen klanten in het hele proces. 

In 2006 startte Hilbert Ligthart zijn schildersbedrijf onder de naam Ligthart Schilders. Al snel groeide de vraag vanuit zijn klanten en nam hij de eerste timmerman in loondienst. Het bedrijf bleef groeien en met het samengaan met het bedrijf van broer Maarten Ligthart in 2010, breidde het aantal diensten nog verder uit. Het team van vakmensen werd steeds groter.

Het in Oud-Beijerland gevestigde bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde partij voor onderhoud en beheer van vastgoed en zowel industiele als civiele projecten. Waar nodig gaat de onderhoudsgroep op zoek naar innovatieve oplossingen, maar ook voor ‘gewoon’ onderhoud is Ligthart Onderhoudsgroep graag jouw professionele partner.

In samenwerking met Ligthart ervaar je nog steeds de betrokkenheid van een familiebedrijf. Verder staan altijd kwaliteit en service voorop. Dat in combinatie met heldere communicatie, zorgt voor succesvolle projecten.

Bekijk onze projectpagina voor een beeld van ons werk, of neem direct contact op.

Maak kennis met onze teamleden op kantoor

Maarten Ligthart
Operationeel directeur

Hilbert Ligthart
Commercieel directeur

Vacature
Bedrijfsleider

Cornelis Nobel
Calculator & Werkvoorbereider

Gerdiene Ligthart
Financiële Administratie

Vacature
Teamleider schilders

Koos Slingerland
Calculator & Werkvoorbereider Bouw

Teunie-Ligthart

Teunie Ligthart
Administratie & Servicedesk

Vacature
Projectleider

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Ligthart Onderhoudsgroep?

Er zijn meerdere partijen in de markt, dus waarom kiezen onze klanten voor Ligthart Onderhoudsgroep?

Betrouwbaar

We doen wat we beloven. Al meer dan 15 jaar zijn we de betrouwbare partner op het gebied van (industrieel) schilderwerk, onderhoud en afwerking.

Vakkundig

Wat we doen, doen we goed. Naast jarenlange ervaring hebben we ook kennis van de nieuwste materialen en technieken. Hierdoor krijg je altijd het beste resultaat.

Veilig

We gebruiken ons verstand en werken volgens de actuele veiligheidseisen. We beschikken over alle relevante veiligheids-certificaten.

Snel

We reageren snel en accuraat op vragen en opmerkingen. We plannen strak, maar realistisch, waardoor we vertraging voorkomen en deadlines nakomen.

Algemene voorwaarden